A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Insinööritason hölmöilyä ilman insinöörin papereiden tuomaa häpeää

Torstaina töistä pyöräillessäni Viinasen pihassa odotti kylmä yllätys. Juuso ja Jami olivat tehneet väijytyksen portin pieleen ja lunta satoi niskaan oikein urakalla. Pojat olivat keskiviikkona kaivaneet lumiluolan, jonka olivat sitten jo pistäneet matalaksi. Aikamme lumessa sodittuamme rupesin kasaamaan peräpihan kulmaan lunta. Kesken tämän puuhan lähdin kellariin etsimään entistä linnamuottiani sitä löytämättä.

Samassa oltiin jo Starkilla . . . → Read More: Insinööritason hölmöilyä ilman insinöörin papereiden tuomaa häpeää

Mitä paskaa Supon kanssa on menty sopimaan?

Tuon Raidista niin tutun lauseen karjaisi Kimmo töissä saaden pitkän röhönaurun molemmilta puoliltaan meidän ICT-luolasta. Jostakin syystä on myös tullut tavaksi huutaa “Huomio” kun ovi käy. Se tulee jo ihan automaattisesti ja selkäytimestä. Saas nähdä, puututaanko siihen vielä. Joku huutaa “Huomio” johon kaksi muuta vastaa huutaen “Huomio!” Tässä jää se noin sekunti aikaa piilottaa kaikki . . . → Read More: Mitä paskaa Supon kanssa on menty sopimaan?

Lomapuuhia

Esinaama – Preface

Pitkään ja hartaasti odotettu pieni tauko oravanpyörästä alkoi 13. päivä perjantaina. Viheltelin laivan kannella, rikoin peilejä, juoksutin mustaa kissaa tien yli ja kävelin tikkaiden alta ihan vain piruillakseni tälle ihmisten taikauskolle.

Perjantai 13. päivä vaihtui lauantaiksi Vanajaniemen rantakalliolla – yllä veden, päällä kiven. Pystytimme Katrin kanssa teltan siihen ainoaan tasaiseen kohtaan. Voisi . . . → Read More: Lomapuuhia

Miksi minä olin kaikesta huolimatta onnekas?

Taustat

Lähimmät ystäväni tietävät viimeisestä tempauksestani muuttaa wanha kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä yksivaihteiseksi, ns. Singe Gear pyöräksi, eli tuttavallisemmin sinkulaksi. Työkaveritkaan eivät ole valitettavasti välttyneet tältä palavasta poikamaiselta innostuksesta, jolla fillariani rakensin.

Lauantain kävin neiti K:n kanssa Rengon markkinoilla ja sen jälkeen pääsin viimein niputtamaan pyöräni perjantaina postista noudetuin voimansiirron osin. Osat toimitti ja asiantuntevaa apua . . . → Read More: Miksi minä olin kaikesta huolimatta onnekas?

Säihkyräpsy & Kirvesmurhaaja

Tänään mietin eilistä FB-statustani jossa haluaisin törmätä oikeaan ihmiseen oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Itseasiassa näin on tavallaan käynyt jo kahdesti. Ne vain ovat omaa lihaa ja verta. Olen ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja tavannut oikean ihmisen hänen ensimmäisen hengenvetonsa hetkellä. Se ei ihan ole sitä mitä statuksellani hain, mutta tarkemmin ajateltuna aika . . . → Read More: Säihkyräpsy & Kirvesmurhaaja

Kieroja pirulaisia ovat…

Muutto etenee verkalleen. Viime sunnuntain sain avaimet ja hetken aikaa en oikein tiennyt mitenpäin olisin ollut. 2 päivän kertausharjoitus vielä sotki hieman kuvioita, mutta pidin kovasti. Nyt tiedän miltä kuulostaa kun oikeasti “viheltää” ja miltä näyttää kun 120 tai 152mm kranaatti möyhentää maastoa reilun 1.5km päässä.

Poikien sänky on jo uudessa kämpässä ja laitoin herrat . . . → Read More: Kieroja pirulaisia ovat…

Yksi elämänmakuinen päivä taas takana

Karhunlukon polku

Jamin pentele meni sitten ja herätti mut jo vähän jälkeen klo 0600 tutulla kysymyksellä.

— Isi voinksmä pelata?

Jokseenkin harmistuneena hyvän unen keskeytyksestä menin ja räppäsin sanaakaan sanomatta Spyro Hero’s Tailin käyntiin. Toki äärimmäisen painokkaasti sanoin, että on aivan turha tulla ainakaan kahteen tuntiin vinkumaan apua. Ensimmäinen avunpyyntö tuli noin 10min . . . → Read More: Yksi elämänmakuinen päivä taas takana

Kaupat tehty

Nyt ollaan sitten mahdollisesti seuraavat 20v naimisissa pankin kanssa. Tästä liitosta ei ihan niin vaan eroon päästäkään ja ositus olisi joka tapauksessa täydellinen. Kovasti olen tänään lentää saanut. Ensin pankkiin lainapaperit kuntoon, nopeasti takas töihin palaveriin. Sitten Pohjolaan vääntämään peistä vakuutuksista. Päästiin ratkaisuun, jolla vakuutuskuluni pienenee vuositasolla sellaisen 200€ ja otan itselleni sen kahden miljardin . . . → Read More: Kaupat tehty

Heräteostoksia

Uusi konkeli, mallia SA-INT

Kävin Juuson kanssa kaksin suurkirppiksellä Kantolassa tarkoituksenani vain katsoa, löytyisikö sieltä mitään osaavaa uutta konkelia. Wanha Centrum on palvellut jo 7 kuukautta, 2 viikkoa ja vielä 6 päivää siihen päälle. Nopean laskutoimituksen jälkeen olen sillä ajellut vähintään 2300km. Osia siihen on vaihdettu ahkeraa tahtia, viimeisenä kiinni leikannut takalaakeri.

Huomasin . . . → Read More: Heräteostoksia

Poikien elämänohjeita isälleen

Hain poikani Padasjoelta ja koko matkan keskustelimme ties mistä. Sieluni lepäsi, sillä herrat eivät kinanneet tahi tapelleet. Kaipa se järki alkaa vähitellen hiipimään näidenkin jääräpäiden pääkoppaan. Kerroin pojille, että olen ostanut ikioman kodin läheltä nykyistä kotiani. Tästä riitti kysymyksiä ja sain selittaa tarkkaan vuokra-asunnon ja omistusasunnon eroja. Oppi on näemmä mennyt perille siitäkin, ettei toisen . . . → Read More: Poikien elämänohjeita isälleen