A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hei vaan hei, Leo

Saattojoukko astelee vaiti kohti määränpäätään. Lumi putoilee hiljalleen suoraan alaspäin. Haistan ruusujen suloisen tuoksun.

Kummisetä on nyt siirtynyt odottamaan. Sinne minne me kaikki päädymme. Osaksi seuraavaa tähtisukupolvea.

Maanantaivuodatus kuulokkeista

Olen aktiivisella käytöllä tuhoamassa jo neljännet kuulokkeet puolen vuoden sisällä. Tällä kertaa johdon kuori on murtunut vasemman kuulokkeen juuresta, eikä mene kauaa kun vasempaan korvaan kuuluu, ei kuulu rätinää, kuuluu, ei kuulu.. Ei nämä Suomen talvet oikein hyväksi ole tavalliselle muovikuoriselle johdolle.

Muutenkin ärisen ja kiukuttelen koko laitoksille. Johto on aina solmussa tai se ottaa . . . → Read More: Maanantaivuodatus kuulokkeista

Olisiko hienoa jos… (revised)

Tämä kirjoitelma on jo vuoden vanha, mutta päätin silti hieman modifioida sitä ja tunkea sen tännekin ihan vaan ilkeyttäni. Osin myös siksi, koska tuo Suomen koko kesän syyssää näyttää jälleen kerran jatkuvan myös sen muka_talven yli. (Ja siksi että pystyn tekemään samaan aikaan etänä kahta konetta, kirjoittamaan tätä ja vielä irkkaamaankin.)

Näin se menee…

Rupesin . . . → Read More: Olisiko hienoa jos… (revised)