A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sun Light Detected… Initializing Tracking Mode… Ready_

Oli mukavaa huomata tänään konkreettisesti tuo valon määrän kasvu. Työasiat Vanajan sillalle mielestäni ravistellen ja siitä eteenpäin kevyin mielin Viipurintien sivua pyöräillessä, huomasin itselleni hyvin tärkeän asian. Rautatiesillalla aurinko paistoi suoraan takaapäin heittäen määrätietoisesti eteenpäin liikkuvasta hahmostani yli 10m varjon.

Nyt seuraan jatkossa jokainen aurinkoinen iltapäivä tuota varjoa ja sitä, kuinka se päivä päivältä lyhenee . . . → Read More: Sun Light Detected… Initializing Tracking Mode… Ready_

randomize($ihan_kaikki);

Elämä on vain sarja sattumanvaraisia tapahtumia, johon ihminen yrittää luoda kaavaa. Ensin niin kovin tasainen, mutta sitten aivan yht’äkkiä kovin kuoppainen. Muutosten ristiaallokko repii, mutta rauhoittuu aina lopulta.

Jotkut meistä elävät elämäänsä kuin viimeistä päivää. Toiset taas ovat vaan, eivätkä juuri mieti asioita eteenpäin. Itse pysyn pelkurimaisesti näkymättömissä ja väistelen kaikkea.

Sitten koittaa päivien sarja, . . . → Read More: randomize($ihan_kaikki);