A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ensimmäinen kasvihuoneeni

Ensimmäinen kasvihuoneeni

Heti kun ansaittu talviloma alkoi, niin pistin hihat heilumaan. Ei siinä kauaa lopulta nokka tuhissut. Päädyt ja etuseinä ovat omina “moduuleinaan” joten ne oli helppo rakentaa sisällä suoralla lattialla. Kaikki ruuvit ovea lukuunottamatta on vielä sisäpuolella, ettei olisi niin rivon näköinen.

Naapurikin kyseli että “Mitäs Timo rakentelee?” Kun kerroin niin heti . . . → Read More: Ensimmäinen kasvihuoneeni

Kevään odottelua

Noin kuukausi sitten puhuin isoveljeni ympäri, että saisin rakentaa Viinaselle pienen seinäkasvihuoneen. Eipä sitä tarvinnut kovasti tällä kertaa lobata kun lupa heltisi. Täällä kotona moisen tekeminen on mahdotonta. Takapiha on pieni kuin mikä ja metsikkö varjostaa suuren osan päivästä. Ja sitäpaitsi isoveikka on helpommin voideltavissa / taivuteltavissa kuin vaimo! 🙂

Sain suhteilla hankittua itselleni kohtuullisen . . . → Read More: Kevään odottelua

Lastentarhameininkiä!

En yleensä enää “syyllisty” näihin vauvakuviin, mutta menköön nyt. Hyvin nuo kasvavat 🙂

Postia Kanadasta

Montrealista Kanadasta saapui odotettu kirjekuori. Lähetin tammikuun alussa sinnepäin paketillisen chilin siemeniä kasvattelu-uransa alkutaipaleella olevalle miehelle ja sain paluupostissa pari kaunista postikorttia Montrealin nähtävyyksistä. Mukana oli Tabascon ja Texasissa/New-Mexicossa kasvavan Tepinin siemeniä. Olipa kuormassa myös kolmea eri Heirloom-tomaattilajiketta (Cherokee Purple Tomato, Black Cherry Tomato ja Red Pear Tomato)

Kasvatuskaukalossa tapahtuu

Chilirintamalta kuuluu muuten ihan normaalia . . . → Read More: Postia Kanadasta