A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Numero 79 ja jotain muutakin

Tuli viimein ostettua nuo täyden spektrin 965-loisteputket. Nämä nimensä mukaisesti 6500K tekeleet kyllä erottuvat värisävyltään kun katselee vieressä olevia 840-putkia. Taimille joutuu toki vielä hankkimaan toisen valaisinrungon sillä ylimääräinen pari näitä 965:sia odottaa. Ulupica Largen siemenistä on tähän mennessä itänyt 3/4 ja multiin ne ovat myös päässeet. Ensimmäinen työnsi sirkkansa perliitin seasta esiin ilman kypärää. Nyt ollaan jo jännän äärellä tämän hankalan tyttö-chilin kanssa! C. flexuosum PI631154 on myös itänyt ja päässyt multiin kolmella neljästä siemenestä. Ensimmäinen on saapunut myös haistelemaan uutta valoisaa maailmaa.

Semillaksen siemenistä Habanero Brownit suorastaan mädäntyivät lautalle. C. pubescens CAP 363 iti seitsemässä päivässä ja toinen siemenistä työntänee toukkansa pihalle vielä tämän viikon puolella. Pean siemenet näyttävät kaikki olevan suutareita. Ne mustuvat lautalle kosteutta saatuaan. Myös Siling Labuyo on vielä hiljaa. Viime vuonna ne itivät 4-6 päivässä ja nyt mennään jo 20 päivän kohdalla. Tavanomaisista lajikkeista Aji Cristal, Aji Amarillo, Habanero Orange ja Apache “Mengele” ovat jo hyvässä vauhdissa. Viimeisenä lautalle jäänee C. praetermissum CAP 1141. Tästä se (helvetti) taas alkaa. Tilanne näyttää oikein mukavalta ja lajikemäärä alkaa vähitellen selkiytymään.

Edit: 26.1.2013 CAP 1141 iti kahdella siemenellään 11- ja 12 päivässä.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.