A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Timo pähkinänkuoressa

Synnyin jo pienenä. Tarkemmin sanottuna tiistaina vähän jälkeen puolen yön eräänä heinäkuisena yönä vuonna 1974. Kasteessa minulle annettiin nimeksi Timo Johannes. Olen koko elämäni asunut Hämeenlinnassa. En silti ole vereltäni pisaraakaan hämäläisten heimoon kuuluva.

Viinasen puolelta kaikki ovat kolmesta rajan taakse jääneestä pitäjästä. Kurkijoelta, Kaukolasta ja Hiitolasta. Isän äidin Mälkin suku taasen on Viipurin lähialueilta. Äitini suku taasen on Varsinais-Suomesta ja äidin isän Satakunnasta. Viinasen suvun miehillä näyttää 1800-1900 -luvuilla olleen jokin villitys  hakea vaimo Ruotsista. Isoisäni isän vaimo oli sieltä myös.

Työkseni ratkaisen muiden ihmisten ongelmia. Yritän helpottaa ihmisten elämää Microsoftin SCCM-järjestelmällä kaikessa, mitä liittyy tietokoneisiin ja ohjelmiin. Voidaankin sanoa, että olen täysverinen nörtti.  Naamasta ja ulkoisesta olemuksesta tätä kyllä viimeiseksi luullaan. Innostun aina tavattomasti uusista tekniikoista ja mahdollisuuksista optimoida jokin asia tehokkaammaksi vähemmällä vaivalla.  Digiboxinikin on tottakai myöskin itse perus PC-osista kasattu YaVDR-pohjainen kikkare ja se pystyy temppuihin josta Topfieldin rimpulat vain uneksii.

Myös tekniikka, koneet ja laitteet, sekä puutyöt kiinnostaa. Välillä haluaisin olla konetekniikan insinööri, mutta sitten kohtaus menee ohi. Haaveilen myös omasta verstaasta, jossa puuhailla kaikkea puusta ja metallista.

Olen tavattoman kiinnostunut luonnosta ja ylipäätään kasveista. Metsään mennessäni tervehdin sitä aina hiljaa mielessäni. Näin olen tehnyt siitä lähtien, kun pienenä eksyin tuttuun metsään. Vuodesta 2011 olen kasvatellut chilejä ja tietynlainen rutiini tähänkin puuhaan on vuosien saatossa syntynyt. Oikeastaan haaveilen kovasti siitä omasta pienestä puutarhasta tarpeeksi isoine kasvihuoneineen päivineen.

Muun elämän täyttää tällä hetkellä kaksi poikaa, pieni tyttö ja hänen äitinsä, vaimoni. Vuonna 2005 vannoin ettei koskaan enää! Mutta miten kävikään. Pari kissaakin (Felis Silvestris Catus) täällä asuu. Niin se elämä heittelee 🙂

Vapaa-aikani vietän aika pitkälti neppaillen, sähläten , pyöräillen, sählyä tai biljardia röytäen ja nykyisin myös PC:llä Battlefield 4:sta pelaillen. Toisinaan minut vielä tapaa toisesta kodissani, hämeenlinnalaisesta olutravintolasta nimeltään Birger