A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Isänpäiväpläjäys (revised)

Eräs hyvä ystäväni kysyi minulta marraskuussa 2007 ennen Rocktownin Openstageen menoa ja Tyllilänkadulla juopotellessamme, että miltä tuntuu olla isä. Häkellyin ihan täysin kysymystä, eikä ylimalkainen nopea vastaus mennyt läpi vaan jouduin hieman mittimään asiaa tarkemmin.

Isänä oleminen on minulle tunnetila ja tunnetilojen saaminen kirjalliseen muotoon voi joskus olla aika tiukkaa. Kielestämme ei välttämättä löydy sellaisia . . . → Read More: Isänpäiväpläjäys (revised)

Menneisyys

– Kaikkia se meistä koskettaa. – Useimmat ihmiset tulevat sen kanssa toimeen koko elämänsä. – Joitakin ihmisiä se vainoaa hautaan saakka. – Joku pakenee sitä. – Toinen taas ei yksinkertaisesti välitä siitä. – Joku häpeää sitä niin paljon, että olisi ennemmin valmis kuolemaan kuin kertoisi. – Toisille taas siinä ei ole mitään hävettävää. – Joitakin . . . → Read More: Menneisyys

Pub Heppu In Memorian

Tutustuin paikkaan hyvän ystäväni kautta. Ensimmäisellä kerralla minulle tarjoiltiin kuumaa vettä Findrexinin kera. Olinhan toki aika flunssainen ja yskin keuhkojani pihalle. alkuvuotta 2005 se oli, mutta kuukautta en muista. Olimme läheiseen teinihelvettiin menossa rilluttelemaan. Siitä se sitten oikeastaan alkoi. Tutustuin hieman lisää. Ihmisiin, asioihin, historiaan ja kaikkeen mitä siitä paikasta huokui.

Ennenpitkää menin rakastumaan tähän . . . → Read More: Pub Heppu In Memorian

Yllä veden, päällä kiven

Sumu kareillee tyynen jo kylmyyttä hohkaavan järven pinnalla. Yhtäkään ääntä ei kuulu. Olen kääntänyt selkäni tuolle maisemalle. Istun kalliolla kyynärän mitan päässä 15m pudotuksesta. Pelkään kaikkein eniten korkeita paikkoja. Tai lähinnä sitä kipua jota tuntisin jos putoaminen ei tappaisi ja jäisin tajuihini.

Siinä se äkkiputous on, mutta sillekin olen kääntänyt selkäni. Aurinko kurkistelee vielä hetken . . . → Read More: Yllä veden, päällä kiven

Kunnioitus Savon Wiinalle

Otan sinut pimeästä ja jäisestä kodistasi käsiini. Jääkylmä huurteinen pinta kätkee taakseen itsesi. Tunnut ihoani vasten kylmältä ja polttavalta yhtäaikaa.

Liikkeeni pysähtyy hetkeksi ja pyyhin sitten huurteen pois pinnastasi. Luen yhä uudelleen ja uudelleen samat joa tutuksi tulleet tekstit.

Avaan korkkisi ja kaadan hyhmäistä kirkasta nestettä lasiin. Tuoksusi on pistävä ja se tuo mieleen muistoja . . . → Read More: Kunnioitus Savon Wiinalle