A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Rakastat myös poikiani minun…

Eipä taida olla edes latinassa sellaisia sanoja, jotka kuvaa sitä syvää rakkautta mitä tunnen omia poikiani kohtaan. Nuo ilkikuriset pikku paskiaiset, jotka vetävät toistuvasti pinnani tappiin saakka rajoja kokeillakseen ovat vaan jotain sellaista, jota ei voi sanoin kuvata.

Olisin koska tahansa valmis teloitettavaksi heidän puolestaan. Tekisin sen pää pystyssä ja hymyssä suin, sillä kukaan ei . . . → Read More: Rakastat myös poikiani minun…

Viinasen muorin poika tupakkiostoksilla

Tämä pööpöilee ihan urpon näkösenä (vieläkin normaalista enemmän) perulaispipa syvällä päässä Hätilän K-marketin kassalla.

– Onko tää nyt varmasti laittia? – Joo on se. – Onko ihan varma nyt, en mä näistä mitään ymmärrä. – Kaksikymmentäyksi vuotta olen lakossa ollut, kaverille vien.

– Jaa, onkos tämä kaveri alaikäinen?

– Muhahahaha! No ei todellakaan! – Se . . . → Read More: Viinasen muorin poika tupakkiostoksilla

Amor vincit omnia

Miten hyvältä tuntuukaan sanoa koko sydämestään se tärkein asia. “Minä rakastan sinua”

Ja minkä lämmön se tuokaan kun siihen saa aina vastaukseksi. “Minäkin rakastan sinua”

Mietin kuinka erilaista se olisikaan sanoa ihmiselle, joka ei ole omaa lihaa ja verta? Jollekin itsensä kanssa tasaveroiselle.

Olen unohtanut miltä se tuntuu. Se pelottaa ja saa minut surulliseksi.

Hyvin . . . → Read More: Amor vincit omnia

Filiis meum

Jami mätkähtää telineeltä kyljelleen jäätyneeseen maahan. Sattuu ihan selvästi, mutta itkuahan ei päästetä. Menen polvilleni ja levitän käteni. Sieltähän se herra siiten kömpii pystyyn ja tulee halaamaan. Sanoopa tuo matalalla äänellä melkein kuiskaten sen aina yhtä hyvältä kuulostavan:

– Minä rakastan sinua isi.

Herkän hetken rikkoo Juuso, joka tönäisee veljeään ja sanoo itkupilliksi. Siinä samassa . . . → Read More: Filiis meum