A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Amet et filiis meum

Välillä kaikki tuntuu olevan vain tiensä päässä. Tunteet on jo kylmentyneet ja kuolleet tyhjyyteen. Mikään ei enää kosketa tai tunnu miltään. Hämärä laskeutuu mieleeni ja hymy katoaa hetkeksi.

Silti on olemassa jotakin. Kaksi loistavaa tähteä. Kirkkaasti loistaen ne valaisevat elämäni polkua. Ne ainoat, jotka enää pystyy sulattamaan jään. Ainoat, jotka näkevät ehdoitta syvälle sieluuni.

Kaksi . . . → Read More: Amet et filiis meum

Ai miten niin tykkään musiikista

Olen kuin hahmo, joka rantaa kulkee yksin kylmissään. Surullista mutta totta. Jalkojani palelee, mutta ei kauaa, sillä minä kerään kaiken pihalle esiin ja poltan. Taivas palaa kuoliaaksi ja pimeys säilyy. Mutta ethän tuolta pimeästä löydä vastausta. Menneisyyden haamut saavat perhoset tanssimaan minulle. Tuijotan vain hiljaista seinää.

Kuolin sisältä siitä lähtien kun käänsit selkäsi minulle. Sinä . . . → Read More: Ai miten niin tykkään musiikista

Olisiko hienoa jos… (revised)

Tämä kirjoitelma on jo vuoden vanha, mutta päätin silti hieman modifioida sitä ja tunkea sen tännekin ihan vaan ilkeyttäni. Osin myös siksi, koska tuo Suomen koko kesän syyssää näyttää jälleen kerran jatkuvan myös sen muka_talven yli. (Ja siksi että pystyn tekemään samaan aikaan etänä kahta konetta, kirjoittamaan tätä ja vielä irkkaamaankin.)

Näin se menee…

Rupesin . . . → Read More: Olisiko hienoa jos… (revised)

Ensisilmäyksellä

Kuljen yksin kaupungin katuja. Vastaan tulee tuntemattomia, joskus joku tuttukin. Katson maailmaani ihmisten läpi näkemättä heistä yhtäkään kunnolla. Joskus katse kohtaa, mutta vain pieneksi hetkeksi. Mietin kuka hän oli, mistä tuli ja minne hän on menossa. Sitten ajatus haalistuu, kuihtuu pois ja katoaa.

Olen ajautunut tuuliajolle omasta vapaasta tahdostani. Musiikki pauhaa korviini. Kauniita melodioita, vahvoja . . . → Read More: Ensisilmäyksellä