Ai miten niin tykkään musiikista

Olen kuin hahmo, joka rantaa kulkee yksin kylmissään. Surullista mutta totta. Jalkojani palelee, mutta ei kauaa, sillä minä kerään kaiken pihalle esiin ja poltan. Taivas palaa kuoliaaksi ja pimeys säilyy. Mutta ethän tuolta pimeästä löydä vastausta. Menneisyyden haamut saavat perhoset tanssimaan minulle. Tuijotan vain hiljaista seinää.

Kuolin sisältä siitä lähtien kun käänsit selkäsi minulle. Sinä varastit auringon sydämestäni! Kaikkien näiden vuosien jälkeen tunnenko siltikään sinua? Annoin sinulle maistiaisen ja halusit vain lisää. Tahtoisin itse, että viet minut kuun puutarhaan. Kukaan ei oikeasti tiedä, mitä nyt käyn läpi. Miten minut voidaan tuomita teoistani jos aikeeni ovat olleet hyvät? Ihmissydän tarvitsee ihailijan, sillä keskellä suurta maailmankaikkeutta meistä jokainen on ihan yksin.

Olen kesyttämätön ja haluan vain pestä viattomuuteni pois Katumajärvessä! Opin ensin lentämään, sitten itkemään ja myöhemmin iltapäivällä saatan jo kuolla. Usein eksyn elämässäni painajaisten laaksoon, harhailen pitkään ja löydän itseni unelmien puutarhasta.

Puolet puheistani on merkityksetöntä. Varsinkin silloin jos en pysty laulamaan suoraan sydämestäni. Onko se totta mitä he sanovat, vai olemmeko vain liian sokeita löytämään takaisin tielle? Myrsky sydämessäni ja tuli sielussani tiedän että vaeltajan osa on ratsastaa aina yksin. Nyt tuntuu, että tahdon etsiä ja ampua valkoisen joutsenen. Minä kapinoin!

Muistan asiat jotka olen nähnyt. Olen oppinut kaatumaan ja ottamaan myös selkääni. Väliin tuntuu, että olen vain harmiton sankari. Nyt iloitsen siitä kuinka ihmiset taas kerääntyvät kaduille tervehtimään ensimmäistä kevätpäivää. Sydämeni toivoo salaa että joku veisi minut kevään ensimmäiseen sateeseen.

8<-8<-8<-8<-8<-8<-8<-8<-8<

-8<-8<-8<-8<-8<-8<-8<-8<

Voisin jatkaa tätä loputtomasti, koska minulla on tunteita herättävissä lyriikoissa äärimmäisen hyvä muisti. Pelkästään last.fm -arkistossani on 880 muusikkoa/orkesteria, Loved tracks tagilistalla 841 kappaletta lisäksi speciaali soittolistallani on tällä hetkellä 77 hengentuotetta. Äkkiä laskemalla löydän 28 kappaletta ylläolevastakin.

Tämä note on syntynyt noin 3 tunnin aikana, eikä sitä ole mitenkään jäsennelty. Se on syntynyt ripaus kerrallaan, sillä koko ajan auki olevat 3-5 yhtäaikaista etäyhteyttä ja jatkuvalla syötöllä soiva puhelin on katkonut ajatuksiani.

Tässä tekstissä esiintyvät orkesterit ja kappaleet:

1. kappale

CMX – Kain
Metallica – Sad But True
Stam1na – Kadonneet kolme sanaa
CMX – Ruoste
Helion – Darkness Remains
Stella – Kuuntelija
Helion – Broken Mirror

2. kappale

Widescreen Mode – Dead Inside
Manic Street Preachers – You Stole Sun From My Heart
Sonata Arctica – Last Drop Falls
Dreamtale – Secret Door
Suburban Tribe – Moon Garden
Suburban Tribe – Desert Island
Kamelot – Soul Society
Kamelot – Center of the Universe

3. kappale

Suburban Tribe – Untameable
Pain Confessor – Lake Of Regret
Edguy – Sands of Time
Ayreon – Charm Of The Seer

4. kappale

The Beatles – Julia
Within Temptation –
Ensiferum – Wanderer
Amorphis – The White Swan
Amorphis – Her Alone

5. kappale

Brother Firetribe – Play It From You Heart
Agonizer – Harmless Hero
Suburban Tribe – First Spring Day
Juice Leskinen – Musta aurinko nousee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.