Stage2 – 1 litran taimiruukut

Siinähän ne näyttää taas kasvaa möllöttävän. Lanceolatumien emokasville tuli vaihdettua samalla turpeet varmaan ensimmäistä kertaa. Ruukussa kasvaneet kolme kaupan klementiinin siemenistä itänyttä taimea pääsivät tässä rytäkässä myös omaan ruukkuunsa. Voiko jo yli 2 vuotta kasvaneita sanoa taimiksi? Samaan ruukkuun piilotetut tammenterhot eivät koskaan itäneet.

Ylimääräisille Varaderon Habaneroille on jo koti tiedossa, mutta kuka ottaisi kulinaristisesti lähes hyödyttömän Lancen tamia? Ei noita oikein haluaisi luiskaankaan laittaa. Maaliskuun aikana tulee siirto 3l ruukkuihin ja tilaa on sen jälkeen enää kasvihuoneeseen pääseville kahdeksalle kasville.

Voiko muuten chilien maailmassa olla mitään kauniinpaa kuin runsaasti kukkiva C. lanceolatum?

Varaderon Habaneroja ja Lanceolatumia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.