A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Miettimisen aihetta

Kopein katsein sinä lähdet ylittämään katua vaikka minä odotan tolppaan nojaten. Auto ehtii jarruttaa vain hetken ennenkuin törmää sinuun. Lennät kuin räsynukke ja lyöt pääsi asfalttiin. Huutosi on tuskainen ja yskit verta.

En näe sinua, en kuule sinua. Jätän noudattamatta kansalaisvelvollisuuteni. Muutun vain sokeaksi ja välinpitämättömäksi. En näe enkä kuule kuinka vaikeroiden hiljalleen tukehdut omaan . . . → Read More: Miettimisen aihetta

Aaltojen äärellä.

Olen onnellinen, mutten pätkääkään itselleni. Olen onnellinen ainoastaan muiden tähden. Kun olen seurassa, olen lopulta yksin ja kun olen yksin kaipaan taas muiden seuraa. Mikään ei ole hyvin ja kaikki vaan vituttaa. Toisaalta kaikki on ihan hyvin. Nauran ja hymyilen, mutta silti osa sielustani on ikuisessa sateessa.

Mikään ei tunnu miltään. Samaan aikaan kuitenkin tunnen . . . → Read More: Aaltojen äärellä.

Maanantaivuodatus kuulokkeista

Olen aktiivisella käytöllä tuhoamassa jo neljännet kuulokkeet puolen vuoden sisällä. Tällä kertaa johdon kuori on murtunut vasemman kuulokkeen juuresta, eikä mene kauaa kun vasempaan korvaan kuuluu, ei kuulu rätinää, kuuluu, ei kuulu.. Ei nämä Suomen talvet oikein hyväksi ole tavalliselle muovikuoriselle johdolle.

Muutenkin ärisen ja kiukuttelen koko laitoksille. Johto on aina solmussa tai se ottaa . . . → Read More: Maanantaivuodatus kuulokkeista

Pub Heppu In Memorian

Tutustuin paikkaan hyvän ystäväni kautta. Ensimmäisellä kerralla minulle tarjoiltiin kuumaa vettä Findrexinin kera. Olinhan toki aika flunssainen ja yskin keuhkojani pihalle. alkuvuotta 2005 se oli, mutta kuukautta en muista. Olimme läheiseen teinihelvettiin menossa rilluttelemaan. Siitä se sitten oikeastaan alkoi. Tutustuin hieman lisää. Ihmisiin, asioihin, historiaan ja kaikkeen mitä siitä paikasta huokui.

Ennenpitkää menin rakastumaan tähän . . . → Read More: Pub Heppu In Memorian

Postia kaikkeudelle

to: maailmankaikkeus cc: mitättömät ihmisen keksimät jumalat subject: kadonneet kolme sanaa (vihaan sinua ihminen)

message body:

Hei maailmankaikkeus!

Tahtoisin kiittää sinua koko olevaisuutesi suurimmasta käytännön kepposesta. Kiitos että synnytit tähän kaikkeuden kulmaan mitättömän sauvaspiraaligalaksin mitättömään haaraan olennon nimeltään ihminen.

Tahtoisin hieman kertoa meistä, vaikka et välttämättä haluaisi edes tietää. Onhan omien virheidensä tunnustaminen yleensä yksi . . . → Read More: Postia kaikkeudelle

Eilinen angstipäivä järvellä

Päätin sitten eilen että perkeleen helvetti! Minä otan ja lähden pois joksikin aikaa. Suunnittelin ties mitä retkeä, mutta ajattelin sitten säästää bensaa ja rahaa ja mennä yksin Alajärven Soininsaareen. Uloskirjautumisen jälkeen kaikesta siitä, minkä kautta elän suljin viimein myös puhelimeni.

Kamat kasaan ja pari kierrosta hakemaan perkeleiden saattelemana unohtuneita kamoja. Isoveikka heitti minut autollani . . . → Read More: Eilinen angstipäivä järvellä