A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Maanantaivuodatus kuulokkeista

Olen aktiivisella käytöllä tuhoamassa jo neljännet kuulokkeet puolen vuoden sisällä. Tällä kertaa johdon kuori on murtunut vasemman kuulokkeen juuresta, eikä mene kauaa kun vasempaan korvaan kuuluu, ei kuulu rätinää, kuuluu, ei kuulu.. Ei nämä Suomen talvet oikein hyväksi ole tavalliselle muovikuoriselle johdolle.

Muutenkin ärisen ja kiukuttelen koko laitoksille. Johto on aina solmussa tai se ottaa . . . → Read More: Maanantaivuodatus kuulokkeista

Pub Heppu In Memorian

Tutustuin paikkaan hyvän ystäväni kautta. Ensimmäisellä kerralla minulle tarjoiltiin kuumaa vettä Findrexinin kera. Olinhan toki aika flunssainen ja yskin keuhkojani pihalle. alkuvuotta 2005 se oli, mutta kuukautta en muista. Olimme läheiseen teinihelvettiin menossa rilluttelemaan. Siitä se sitten oikeastaan alkoi. Tutustuin hieman lisää. Ihmisiin, asioihin, historiaan ja kaikkeen mitä siitä paikasta huokui.

Ennenpitkää menin rakastumaan tähän . . . → Read More: Pub Heppu In Memorian