A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mysteerichili, ei mikään K-kaupan annuum sittenkään

Pitkä odotus on päättynyt, mutta eipä se mitään selvyyttä asiaan vielä tuo. Mysteerichili avasi viimein kukkansa. Kukka muistuttaa hyvin paljon frutescensin kukkaa. Kukkavarsi on poikkeuksellisen ohut ja kasvaa ylöspäin, mutta taipuu päästään voimakkaasti alaspäin. Kukka on kooltaan noin 15mm. Emivarsi ja heteiden varret ovat violetteja. Heteiden päissä myös vivahdusta violettiin.

Runko on tukeva ja viisikulmainen. Lehdet ovat vaalearuotiset. Muodoltaan ja kooltaan ne ovat samanlaiset kuin esim. Naga Morichilla tai Vanerolla. Pinnaltaan lehdet ovat kuplittuneet ja uudemmat lehdet myös hyvin kiiltävät, aivan kuin vahapintaiset. Korkeutta kasveilla on nyt vähän yli metri.

Nämä chilit ovat olleet myös poikkeuksellisen hidaskasvuisia. Lienee suomen “kesän” lämpötila ja kosteus pikku hiukkasen eri luokkaa kuin Filippiineillä, mistä nämä ovat tuotu. Sen pienen saaren nimi on edelleen hakusessa.

Siling Labuyon kukka

Olisiko kyseessä sittenkin Siling Labuyo? Jään odottelemaan hedelmiä…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.