A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Initializing Lemon Drop from Hell…

Taas on se aika vuodesta että kasvussaan riehaantuneen Lemon Dropin pistokkaille pitää tehdä jotakin. Nyt olin ovela enkä jättänyt itselleni juurikaan muita LD-puskia. No on niitä toki kaksi. Yksi uusi idätys ja sen viimevuotinen emokasvi. Mutta niitä ei lasketa!

Tein tämän saman  amppelijutun myös viime keväänä seitsemällä pistokkaalla. Lopulta siitä tuli sellainen rontti, että olin pakotettu antamaan sen työkaverilleni Pasille. Ei enää nimittäin mahtunut parvekkeelle. Nyt tuo amppelihässäkkä näyttää vielä viattomalta. Jos kaikki menee hyvin niin loppukesästä tuo on iso keltavihreä risuaksa. Sitten taas mietitään että mitähän helsvettiä mä teen näillä kaikilla podeilla? Tämä pusikko tulee myös olemaan hyvä mittari mycorritsan toiminnalle. Kokemuksesta tiedän että hän tulee olemaan hyvin perso vedelle…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.