A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

C. lanceolatum räjähti..

 

C. lanceolatum
C. lanceolatum 9.2.2013
Mittakaava on kuvissa hieman eri sillä kuvaaja joutui ottamaan pari taka-askelta. Tällä lancella näyttää olevan suheellisen kiivas kasvutahti. Se kukkii myös taukoamatta, mutta toistaiseksi kukat eivät tuota siitepölyä. Sinänsä harmi, mutta toisaalta vielä ihan ymmärrettävää. Kasvit saa 4x52W 4000K loisteputkivaloa reilu 12h/vuorokausi. Vieressä talvehtiva Orange habanero sensijaan tekee uusia podeja kiihtyvään tahtiin. Samaa voi sanoa myös Habaneron vieressä olevasta Pimenta Trepadeira Do Werneristä. Podeja syntyy ja kukat tuoksuu ihan kissan kuselle!

Trepadeira, Trapadeira, Trepadeira do Werner. Tällä brasilialaisella lajikkeella tuntuu olevan monta eri kutsumanimeä. Itse ihastuin sen raikkaaseen makuun ja paksumaltoisiin marjoihin. Hyvin poikkeuksellinen C. baccatum.

Edit:

Voin myös samalla kertoa että käyttämäni WordPressin skin on suhteellisen konstikas. Että saa kuvat asettumaan oikein, joutuu tekemään aikamoisia table-virityksiä. Hyvin ärsyttävää!

C. lanceolatum

C. lanceolatum 13.1.2013

2 comments to C. lanceolatum räjähti..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.