A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Talvehtijat

Viisi kasvia jäi talvehtimaan kotiin. Lemon Drop on niin tuttu ja toistaiseksi kuppasen näköinen etten siitä kehdannut edes kuvaa ottaa. Habanerosta ja Trapadeirasta  varsia en syksyllä leikannut tapille, sillä rungot olivat haaroittuneet täysin symmetrisesti. Habanero kukkii ja Trapadeiran keulivaa kasvua saa typistellä viikottain. Aji Cristalin oksistoa voi taipuisuuden vuoksi keriä pöheiköksi. Muutenkin kyseisen yksilön kasvutapa on ollut hyvin risukkomainen taimivaiheesta saakka. Normaali C. baccatum siis.

Lanceolatum kukkii ja on kasvuvauhtiin päästyään osoittautunut oikeaksi rikkaruohoksi. Lisäksi sillä on käsittämätön katkenneiden oksien juurtumiskyky.  Tuosta on olemassa siis jo yksi poikanenkin.

Ensimmäiset siemenet ovat myös päässeet lautalta idätysmultaan. Viime vuonna idättely alkoi 17.1. joten nyt mennään hieman sitä edellä. Kasvatusvaloina toimii totuttuun tapaan 4000K loisteputkia. Pari vuotta on tosin ollut tarkoitus ostaa 6000k++ putkia, mutta aina se on jäänyt. Ehkä tänä vuonna?

Ei se tästä..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.