A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Siirrytään vaiheeseen II

Galan siemenet olivat lähinnä tuhoon tuomittu yritys. Olivat nimittäin valmiiksi mustapilkkuisia ja mätänivät myös sitä mukaa kun niitä lautalle syydin. Lähes sama kohtalo oli El Oro de Ecuadorilla. Ne kyllä itivät, mutta rypistys loppui hännän kehittämiseen. En viitsinyt valita mitään lajikkeita “menetettyhen” tilalle. Lajikkeita on edelleen 6 jäljellä, kasvihuoneessa paikkoja 8.

Kokeilin tänä vuonna varastoon ilmeisesti jo 2013 ostettua Root Trainer taimiruukkuviritystä. Täytyy kyllä sanoa, että tämä on hyvä kapistus! Taimet sai helposti isompiin ruukkuihin, sillä tuo kuvissakin näkyvä taimimultapötkylä pysyi koossa. Senkun lappasi turvemullan ja perliitin seosta ympärille. Tämä tekele päätyi varmasti jatkoon.

Jatkoon päässeet kasvit:

  • Naga Morich 2/2
  • Trepadeira Werner 2/4
  • Ulupica XL 3/4
  • Aji Norteno 4/4
  • Habanero Brown Large Sweet (Sweet Whili’s) 4/4
  • Varaderon Habanero 4/4

Noista luonnollisesti ylimääräiset päätyvät kavereideni hoiviin siinä kohtaa kun siirrytään vaiheeseen III eli ruukunvaihto 3l vetoisiin helmikuun lopulla koittaa. Tällä kertaa vaihe IV eli 3l ruukuista siirtyminen 2 litraa isompiin tapahtuu maalis-huhtikuussa. Vaihe V eli lopulliset ruukut ovat tänäkin vuonna valkoiseksi maalatut 9.5l VentiPot-tekeleet blu-mat kastelulla. Sen jälkeen siirrytään vaiheeseen VI, joka on se suomen kesän kiroaminen.

Saas nähdä mitkä kaksi lajiketta pääsevät kärvistelemään kesäkuun helteisissä räntäsateissa kahdella kasvilla.. 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.