Heräteostoksia

Uusi konkeli, mallia SA-INT
Uusi konkeli, mallia SA-INT

Kävin Juuson kanssa kaksin suurkirppiksellä Kantolassa tarkoituksenani vain katsoa, löytyisikö sieltä mitään osaavaa uutta konkelia. Wanha Centrum on palvellut jo 7 kuukautta, 2 viikkoa ja vielä 6 päivää siihen päälle. Nopean laskutoimituksen jälkeen olen sillä ajellut vähintään 2300km. Osia siihen on vaihdettu ahkeraa tahtia, viimeisenä kiinni leikannut takalaakeri.

Huomasin heti aulassa pari näitä armeijan käyttämiä pommin kestäviä fillareita. Renkaat on leveät, polkeminen raskasta ja painoa jokseenkin sopivasti. Juuri passeli tällaiselle kauhealle apinalle, jonka fillaroinnissa muutenkin on aina pääfunktiona se tappamisen meininki. Fillarit olivat vieläpä 4H-yhdistyksen täysin kunnostamia. Ei muutakuin fillarin kanssa kassalle. 65€ paloi rahaa taas ihan sen enempiä ajattelematta. Tiedänpähän miksi tili huutaa taas hoosiannaa kun kuu vaihtuu seuraavaan.

Fillarin tangossa on kätevästi karttateline, johon saa tarakalta löytyvin hihnoin vaikka seurakoirallisen olutta mukaan. Nasselaukussahan on se jeppeteippirulla, joten keissin päät saa umpeen, jolla vältetään pullojen “reunavuodot” Ketjusuojaa tässä konkelissa ei ole. Ei edes kiinnikepaikkoja sellaiselle. Paluu juurille on siis siinäkin mielessä edessä, että mukana kulkee aina muutama pyykkipoika lahjetta varten.

Naisilla oli ainakin kirppiksen edessä hauskaa, kun komensin Juuson tarakalle todeten, että saas nähdä mitä tästä syntyy. Auto kun oli jossain 300m päässä. Jokseenkin suosittu paikka tuo Hämeenlinnan suurkirpputori siis.

Mutsi nosti valmiiksi jokseenkin kovan metelin siitä, jos wanhan raadon tuon kompostin taa sinne wanhojen fillareiden chop shoppiin. Kaipa se pitää ajaa vaikka Viipurintien sillalta Vanajaan 🙂

Niin ja tuulilasinpyyhkimetkin tuli viimein autoon ostettua. Olen ollut ostamassa niitä jo jonkin aikaa. Edelliset ostin Jämsän Shelliltä matkalla Kuopioon tammikuussa 2006 . Aika rispaantuneeseen kuntoon moiset oli kyllä päässeetkin jo. Nyt kaiketi sit pitää mennä ottamaan pojista ylimääräinen teho irti pulkkamäessä Ahvenistolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.