Kieroja pirulaisia ovat…

Muutto etenee verkalleen. Viime sunnuntain sain avaimet ja hetken aikaa en oikein tiennyt mitenpäin olisin ollut. 2 päivän kertausharjoitus vielä sotki hieman kuvioita, mutta pidin kovasti. Nyt tiedän miltä kuulostaa kun oikeasti “viheltää” ja miltä näyttää kun 120 tai 152mm kranaatti möyhentää maastoa reilun 1.5km päässä.

Poikien sänky on jo uudessa kämpässä ja laitoin herrat vierekkäin omaani nukkumaan. Kävin äsken kurkkaamassa ja sielläpä on Juuso ikkunan puolella reunassa ja Jami taasen toisessa reunassa. Omat tyynyni on vihjeenomaisesti laitettu siihen keskelle. Sehän siis tietää sitä, että jossakin kohtaa yöllä päälläni on kasa jalkoja ja käsiä molemmin puolin. On ne vaan kieroja pirulaisia. En valita. Isäänsä tulleet henkistenvetokyvyssä, jääräpäisyydessä, oveluudessa ja monessa muussakin jutussa 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.