Lisää nauloja vapaiden viikonloppujen arkkuun

ruisrockSpontaanit ratkaisut on aina parhaita. Ainakin mitä tulee minuun itseeni. Täysin tunteella, etukäteen sen kummemmin seurauksia ajattelematta. Vastuutonta tietysti joissain tapauksissa, muttei silloin kun asia koskee vain minua itseäni. Asiasta oli aiemmin puhetta kyllä Turun suuntaan neiti T:n kanssa. Koskien lähinnä yöpymistä.

Yksi viesti, 2 soittoa ja loppuviesti. Sitten olinkin jo käynyt R-kioskilta hakemassa aiemmin varaamani Ruisrockin kolmen päivän lipun. Yöpaikka järjestyi yo-kylästä herra V:n ja rouva L:n luota. Kenen kanssa sitten menen? Yksin tietysti! Kivasti siellä riekun monituhatpäisen ihmislauman keskellä. Enköhän mä siellä johonkin suuntaan eksy. Saapa nähdä tarviiko yöpymispaikkaan kertaakaan edes fillaroida.

Aivan! Auton persiissä lähtee Taipale-II mukaan. Wanha ei enää jaksa kävellä turhan takia. Tästä syystä kyydissä sinne suuntaan pääsee Hämeenlinnasta vain yksi. Lähtö johonkin aikaan perjantaina 3.7.  Jos jatkaisi tutustumista sen suhteen että mitähän siellä Slipknotin, In Flamesin ja Mewin lisäksi esiintyy.

Hups!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.