Tilannekatsaus Mengelen puutarhasta osa 2012

Jotenkin tuntuu että nyt ollaan jonkin verran myöhässä kaikesta. Katselin nimittäin toukokuun lopussa 2011 tekemääni tilannekatsausta ja siinä suurimmassa osassa chilejä oli raakileita vaikka millä mitalla. Nyt uusista lajikkeista raakileita on lähinnä Aji Fantasyssa ja mysteereissä. Chinenset kukkivat vimmatusti, Aji Cristal, Locato ja muutama muu kasvi ovat vielä aivan hiljaa. Kaipa ne siitä ehtivät kun saan kasveja pysyvästi pihalle. Kasvit ovat saaneet normaalin kukitusannoksen Nutriforten kaksoislannoitetta. Ehkä jätän lisäosaa hetken vähemmälle.

Näin paljon lasitettu parveke auringon suuntaan siis vaikuttaa. Ehkä ripustan ensi kautena saamani 250W monimetallihirvityksen kattoon. Pitänee hommata siihen vielä täyden spektrin  >5500k polttimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.