Ohutta seittiä havaittu chilin lehdillä…

Mysteeri #2 on saanut asukkaan.

Sen ei aina tarvitse tarkoittaa kehrääjäpunkkien tuotoksia. Mysteeri #2:een, jota vahvasti Trapadeira Werneriksi epäilen on asettunut asumaan pieni punertava hämähäkki. Myös Habanero Orange on saanut hämähäkkiasukkaan. Hän on väriltään mustanharmaa. Ulkoa ei siis aina tule pelkkiä harmeja.

Toki ensimmäiset kirvat on chileistä bongattu, mekaanisesti poistettu ja brutaalisti LIISKATTU! Koitan suihkuttelemalla pitää lehvästöt öttiäisille haasteellisina, mutta mikäli jokin invaasio iskee, ajattelin tänä vuonna kokeilla biologista torjuntaa syöttämällä chiliä nakertavat öttiäiset niitä syöville petoeliöille.

Äkkiä Googlettamalla löytää Suomesta ainakin kolme paikkaa, josta torjuntaeliöitä voisi hankkia

Biotus Oy
Schetelic
Forestum

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.