PI631154 Capsicum flexuosum

Capsicum FlexuosumVillichili, Capsicum flexuosum PI631154 on haarautunut todella kauniilla tavalla ilman omaa puuttumistani asiaan. Enpä ole muuten tänä kautena koskenut vielä yhdenkään kasvin latvaan ja hyvin haarovat. Syytän tästä edelleen noita 6500K loisteputkia.

Viinasen aurinkoiseen eteläpäätyyn suunnittelen jonkinlaista 2m pitkää NFT-viritystä. Pitää keksiä jostain suorakaiteen muotoista johtokanavaa tai sitten tehdä vesivanerista koko hökötys 🙂

1 Comment on “PI631154 Capsicum flexuosum

 1. Mielenkiintoinen väite.
  Itselläni on tällä hetkellä 2 eri lediviritystä. Toinen natikan keltainen ja toinen hyvin sinertävä. Kun sain ton sinertävän valmiiksi, muljailin taimia vähän uusiksi. 2kpl CAP 502:sta siirtyi sinertävän valon alle yhden jäädessä keltaisen alle. Sinertävän alle siirtyneet jatkoivat kasvuaan ja haarautuivat. Keltaisen alle jäänyt ei haarautunut, mutta kasvatteli varkaita. Noissa sinertävän alla olleissa ei ole varkaita ollut. Fotomorfogeneesi on oikea sana valon vaikutukselle kasvissa. Tietoa ei vain näytä löytyvän. Sinertävä valo voi saada aikaan haarautumista, mutta eipä sitä ole muissa saman lampun alla olleissa chileissä näkynyt samalla tavalla. 😀

  ensin kaikki keltaisen valon alla
  chilitunari.blogspot.fi/2013/02/cap-502set-hyvassa-kasvussa.html

  2 isoa sinertävän valon alla
  chilitunari.blogspot.fi/2013/02/cap-502-avasi-kukan.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.