A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kun Excel-taulukko ei riitä

Tietoteknisiä höpinöitä

Minulla on tapana ollut pitää nuo chilien kasvatusasiat hyvin järjestyksessä. Idätän aina niin että yksittäinen siemen on numeroitu. Yhtä tärkeää on myös tietää, minkä kasvin siemeniä idätetään. LibreOfficen idätystaulukossa on myös tiedot, koska idätetty, koska itänyt ja koska kasvi on sirkkalehdillä ja mistä siemen on peräisin.

Tässä kohtaa taulukko vaihtuu ja jokainen kasvattamani . . . → Read More: Kun Excel-taulukko ei riitä

Rocotoilla lähdetään liikenteeseen

Pieni itsenäisyyspäivänä tilattu paketti El Pasosta, La Palmasta, Kanariansaarilta tulikin suhteellisen rivakasti postilaatikkoon. Idätyspuuhiin pääsin jo toki 14. päivä kuluvaa kuuta kun lautalle pääsi likoamaan pari Rocotoa, pari villiä ja hankaliksi itäjäksi osoittautuneet Pea ja Siling Labuyo.

Näyttäisi siltä, että kaudesta 2014 tulee kovin pube-voittoinen. Voi olla että olen jo hieman . . . → Read More: Rocotoilla lähdetään liikenteeseen

Chilipäiväkirja 2014

Edellisiä vuosia kun katsoo, niin kirjoittelu on lopahtanut aina kun olen saanut kasvit lopullisiin ruukkuihinsa ja pihalle pois nurkista. Ennustan että kaudella 2014 tulee taas näin käymään.

Sisälle vai luiskaan?

Syksyn pimeydessä tuli purettua hyvin toimineet patolevystä tehdyt DIY-airpotit. Kaikkien kasvien juurakko oli elinvoimaista vaaleaa juurta. Ainoastaan ruukun pohjalla oli hieman normaalia kiertymää havaittavissa. . . . → Read More: Chilipäiväkirja 2014