Mysteerit #2, #3 ja #4

Suurin osa pienistä taimista pääsi viikonloppuna oluttuoppeihin kasvattamaan ylä- ja alapäätään kesän tulevia koitoksia varten. Neljästä alkuun laitetusta Fataliin mysteerisiemenestä 3 iti ja ne ovatkin kasvaneet sen verran että jotain voidaan jo päätellä.

Mysteeri #2 Mysteeri #3 Mysteeri #4

Mysteerit #2 ja #4 viittaa ulkomuodoltaan vahvasti Caspicum chinence -lajikkeen suuntaan. Lehtiruoteet ovat hyvin selvät, lehdet kiiltäväpintaisia eivätkä ne tuoksu mitenkään erityisesti.

Mysteeri #3 puolestaan on lehdiltään hieman mattapintaisempi ja tuoksuu makealta. Samaa tuoksua oli viime kaudella havaittavissa mm. Aji Cristalissa. Kasvamassa olevat Aji Fantasyt tuoksuvat aika pitkälle samanlaiselle. Lieneekö Mysteeri #3 sitten Caspicum baccatum.

Mysteerisiemeniä on vielä yksi lisää sirkkalehdillä, toinen kuivui kasaan ja kolme vielä idätyslautallakin. Saapa nähdä mitä niistä vielä tulee. Ärsyttäviä moiset Surprise Seed -pussit. Suorastaan ilkeyttä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.